sklep internetowy

Off Topic: dyskusje o wszystkim i o niczym
Awatar użytkownika
jurek12
Forumowicz
Forumowicz

Re: sklep internetowy

Postautor: jurek12 » 03 sie 2019, 12:17

Budowa sklepu internetowego w sposób samodzielny i w oparciu o kreator okazała się złą decyzją. Dlatego szukam firmy, która się tym zajmie. Trafiłem w internecie na stronę https://www.intellect.pl/kompetencje/sk ... ternetowe/ i piszę z pytaniem, czy ktoś korzystał z tej agencji i może ją polecić do takiego projektu?
Unika
Level 1
Level 1

Postautor: Unika » 18 sie 2019, 16:30

Wiecie, że ja ostatnio bardzo polubiłam różnego rodzaju outlety? Nawet nie przypuszczałam, że można w nich dostać tak wiele przydatnych produktów. Szczególnie ciekawą ofertę ma ten Outlet - Ceneo.pl . Zobaczcie ile świetnych marek smartfonów, tu się znajduje. Ceny są po prostu szokująco niskie. A jakość w dodatku taka sama jak w normalnych sklepach. Po prostu super oferta.
arl13
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: arl13 » 19 sie 2019, 19:28

Co sądzicie o sklepie internetowym? Czy to się opłaca?
Movilla
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Movilla » 22 sie 2019, 11:54

Jeżeli chodzi o sklepy internetowe to moim zdaniem warto zdać się na pomoc specjalistów. Ja jestem z Częstochowy i właśnie rozglądam się za kimś kto ma doświadczenie w tym temacie. Moją uwagę zwróciła oferta tej firmy: https://jasnastronareklamy.pl Czy ktoś z Was ich kojarzy? Bardzo chętnie poznam Wasze zdanie na temat ich usług.
koja
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: koja » 28 sie 2019, 04:00

I koniecznie trzeba postawić na sprawdzony system płatności online, tak by klienci mogli wygodnie płacić za zakupy, tak zwanym jednym kliknięciem. Kazdy jest zabiegany teraz i naprawdę każda zaoszczędzona chwila się liczy. Polecam tego dostawcę https://bluemedia.pl/oferta/platnosci/platnosci-online. Obsługuję wiele firm, sklepów i naprawdę mają dobre warunki i niezawodny system.
Awatar użytkownika
tierra.cruickshank
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: tierra.cruickshank » 16 paź 2019, 17:53

Marzą mi się zakupy!
lyladexter
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: lyladexter » 03 lis 2019, 16:42

Jeśli chodzi o zakupy online, to bez wątpienia jestem ich zwolennikiem. Ostatnio koleżanka z pracy pokazała mi taką księgarnię internetową : https://www.taniaksiazka.pl/jasnowidze- ... 98826.html w której można zakupić książki naszej polskiej autorki, Agnieszki Hasko. Mam zamiar zakupić książkę pod tytułem : "Jasnowidze i detektywi" Czytaliście?
raegar
Level 1
Level 1

Postautor: raegar » 04 lis 2019, 09:42

W internecie znaleźć można wiele sklepów internetowych. Nie powiem, jest to bardzo prosty i szybki sposób na robienie zakupów, zwłaszcza dla osób zabieganych. Więc gdy zaczęłam planować wystrój swojego gabinetu dietetycznego, to poszukiwania sprzętu takiego jak wagi medyczne zaczęliśmy od internetu. I tak znaleźliśmy całkiem dobre jakościowo wagi na https://kredos.pl/waga-medyczna. Co o nich sądzicie? Według mnie są bardzo profesjonalne i można liczyć na rzetelne wyniki.
bianka
Level 1
Level 1

Postautor: bianka » 03 gru 2019, 15:41

Teraz jest wiele sklepów internetowych, sama czasem nie wiem, gdzie złożyć zamówienie
agatkanower34
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: agatkanower34 » 12 lis 2020, 17:32

Niestety czasy przyszły jakie przyszły i jesteśmy w większości przypadków kupować przez internet. Dla mnie ta forma zakupów jest o wiele wygodniejsza i szybsza. Ostatnio również musiałam skorzystać z teleporady ale to już powiem było dziwne. Dlatego polecam sklep w którym możemy kupić różne akcesoria medyczne i nie tylko. Ja osobiście zamówiłam model stawu skokowego i jestem bardzo zadowolona z zakupów. Wy macie swoje ulubione sklepy czy wolicie jednak robić stacjonarnie zakupy.
karol444334
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: karol444334 » 15 lis 2020, 06:44

Jeśli ktoś bardzo często kupuje w internecie to na na pewno powinien wejść na stronę https://zakupowyporadnik.pl/ .Na tej stronie można przeczytać bardzo ciekawie artykuły.
Pestka
Level 2
Level 2

Postautor: Pestka » 16 lis 2020, 15:40

Myślę, że teraz bardzo dużo osób kupuje w sieci, dlatego jeśli myślicie, by otworzyć sklep internetowy to chyba jest to najlepszy moment. Wiadomo, że trzeba włożyć sporo pracy w przygotowanie sklepu, ale jeśli traficie z branżą, to z pewnością sporo zarobicie na tym :)
exii90
Level 1
Level 1

Postautor: exii90 » 16 lis 2020, 23:57

Prowadzenie sklepu internetowego, to bardzo duże przedsięwzięcie, dlatego powinniście się zorientować, w jaki sposób wszystko wygląda i jakie dodatki warto zastosować. Dla mnie najlepszym rozwiązaniem będzie oprogramowanie sklepu internetowego, które na pewno pomaga w tym, aby odpowiednio przedstawiać ofertę i aby dobrze zająć się wszystkimi zamówieniami.
rx1
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: rx1 » 17 lis 2020, 12:36

aktualnie to tylko online zamawiam, właśnie składam zamówienie na miernik lakieru :D
Waldez
Forumowicz
Forumowicz

Postautor: Waldez » 18 lis 2020, 08:14

W Internecie można znaleźć bardzo dużo przydatnych produktów, których może nie być w sklepach znajdujących się w pobliżu naszego miejsca zamieszkania. Jeśli nie mamy dostępu do sportowego sklepu z odżywkami Formotiva Nutrition, to internet jest dobrym miejscem, by je zamówić.

Wróć do „Off Topic”