forumdyskusyjne.net Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil    Album    Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

Poprzedni temat «» Następny temat
TNK ale w HD
Autor Wiadomość
Lanni 

Wysłany: 2010-06-13, 18:43   TNK ale w HD

Pewnie widzieliście już reklamy zapowiadające najtańszą opcję telewizji cyfrowej w wersji HD. Ciekawa jestem jak to wygląda w praktyce. Podstawowa telewizja na kartę ma coraz więcej użytkowników, nie tylko za granicą. Hm... zastanawia mnie czemu akurat nie dołożyli tych kanałów HD do podstawowego pakietu jako opcjonalny. Ktoś z was ma taką telewizję?

Eddy 
He

Wysłany: 2010-06-14, 19:08   

Nie wiem dużo na ten temat, ale sądzę, że warto jeszcze poczekać z przesiadką ;)

Odwiedź moją galerię ;)

Lanni 

Wysłany: 2010-06-26, 16:22   

Hm... o co to nie z abonamentu na razie nie mam zamiaru rezygnować, bo TNK nie ma takich usług jak np. vod z którego bardzo chętnie korzystam. Ale jak rozmawiałam z kolegami (niestety ale koleżanki niekumate w ogóle), to jest to fajna "wakacyjna opcja" na telewizję. No z drugiej strony pytanie, czy jedziemy na wakacje czy oglądać telewizję w plenerze.

Eddy 
He

Wysłany: 2010-06-27, 00:00   

Lanni napisał/a:
No z drugiej strony pytanie, czy jedziemy na wakacje czy oglądać telewizję w plenerze.
Niestety w dzisiejszych czasach ludzie zaopatrują się w małe telewizory czy laptopy i wsio nad jeziorko czy gdzieś tam :)

Odwiedź moją galerię ;)

Lanni 

Wysłany: 2010-07-16, 15:53   

Właśnie się o tym przekonałam podczas ostatniego weekendu, kiedy z paczką pojechaliśmy nad jezioro. Pominę, fakt że o ciszę w miejscach nad wodą to można pomarzyć. Ale wracając... co było na wyposażeniu co trzeciej ekipy wypoczywających? No właśnie grill i tv, i heja z programami sportowymi. Eh ci mężczyźni. :)

cargon 

Wysłany: 2010-07-22, 20:33   

hehhehehe niestety taki jest teraz ten świat. Sam się przyznam , że na ostatni wyjazd też zadbałem o to żeby było co oglądać w razie czego np. złej pogody. A co do tej telewizji na kartę to bardzo fajna opcja. Sam bym skorzystał gdybym nie miał już podpisanej umowy na dłuższy okres.

Odpowiedz do tematu