Wysłany: 2010-07-12, 22:55 blokada - karta pamięci, sms-y
Z takiego powodu, że aktualnie mam ograniczony dostęp do kompa przez jego awaryjność zacząłem używać więcej komórki (se c510i) chciałbym ustawić blokadę hasłem na sms-y i pliki. Czytałem trochę w necie ale wszędzie piszą o jakiś tam patchach a to mi się nie uśmiecha bo nawet nie wiem jak to wgrać Wie ktoś może czy jest jakiś inny sposób bo wiem, że w LG i Samsungu można na wszystko a w nokii przynajmniej na karcie pamięci a o SE nie mam pojęcia. Za pomoc z góry dzięki
Masz może coś takiego jak "Ochrona plików" Gdzieś w ustawieniach ?
Jak nie to właśnie wyszukałem, że jakieś patche trzeba wgrać. Musiałbyś się w to zagłębić trochę - poczytać na pewno ktoś opisał jak wgrywać
Masz może coś takiego jak "Ochrona plików" Gdzieś w ustawieniach ?
No właśnie nie, mam tylko ochronę telefonu gdzie można zmienić kod blokady telefonu i ochronę sim czyli kod pin No ale z tym patchem nie wiem czy to nie zakończy gwarancji bo niedługo pewnie będę musiał go oddać do poprawki a wiem ze jak kumpel sam grzebał w takich ustawieniach to mu nie przyjęli... A jakie inne telefony czytają karty M2
A wgrywając patcha właśnie w blokadzie telefonu ma sie pojawić taka opcja ochrony plików i można samemu wybrać co blokować hasłem