Jak uważacie, dobrym pomysłem będzie jakiś gadżet (myszka, podkładka, koszulka, bluza albo czapeczka) dla zapalonego maniaka komputerowego? Na początku to myślałam, żeby zrobić mu własnoręcznie jakiegoś fajnego t-shirta z tematem komputerowym. Ale po obliczeniu wydatków na farby, albo naprasowankę wychodzi blisko 40-60 dyszek. Chłopaki ( i dziewczyny) co kupić t-shirt czy coś innego?
Na początku był fundusz 50zł, ale po dołączeniu innych znajomych mamy blisko 150zł. Myszka odpada jednak, wywiad działa i okazało się, że dostanie od innej grupy. Podkładka? Hm... ale to musi być jakaś wypaśna.
A którą z koszulek byście wybrali, bo nam się obie podobają??
http://level77.eu/world-of-warcraft/t-shirts/world-of-warcraft-arthas-t-shirt.html
Ta wygląda fajnie. l
Ta według mnie jest super, bardzo mi się podoba. A facet ma długie hery chodzi jak metal więc wyglądał by super. A ja to chyba łyknę sobie tę
babska
O tak. Już gadałam z obsługą sklepu, zamawiamy tę z wojownikiem ale chcę się załapać jeszcze może na jakąś obniżkę na tę dla mnie.
Słuchaj a o co chodzi z tą podkładką co podałeś w 3 linku?
Jak o co chodzi? Wszystko tam pisze: "Goliathus Speed zapewnia szybkość ruchu... Spód wykonano z antypoślizgowej gumy, zapobiegającej niekontrolowanemu przemieszczaniu się podkładki... Polecana przede wszystkim do szybkich gier, typu FPS, jak chociażby Quake, Unreal, oraz Counter-Strike."
W jakie gry gra ten "zapalony maniak komputerowy"?
Te koszulki są zarąbiste. Ja mam zakaz oglądania takich rzeczy bo całą kasiore wydam. Widziałem ich stoisko na DF we Wro. Wtedy też po okazyjnej cenie kupiłem koszulkę - sztuk jedna. Wtedy nie mieli takiego wzoru z Warcrafta. Jeśli chodzi o jakość to nie będziecie żałować wydanej kasy.
Jednak udało się zrobić zarąbisty prezent. Akurat trafiłam na promocyjny dzień w level77 i zamiast jednej zamówiłam dwa piękne t-shirty. Teraz czekamy na przesyłkę, a przyznam że obsługa zna się na rzeczy bo już chcieli mi dołożyć kolejną. A że nieoczekiwanie doszedł jeszcze jeden do zrzutki to kupiliśmy tę myszkę. Także dzięki za podpowiedzi.