Polecić mogę 2012, Ciekawy przypadek Benjamina Buttona, Dorian Gry . Dziś właśnie leci jak tu kolega wyżej pisze na HBO HD. A że oglądam mecz to sobie go właśnie nagrywam.
Zgadzam się Dorian jest w porządku, choć był moment gdzie akcja jakby siadła i już myślałam, że będzie raczej to rodzaj filmu usypiacza. Na szczęście nie. Chociaż końcówka mogłaby być ciut ciekawsza. A 2012 oglądałeś w kinie czy może na kompie? Widziałam, że enka ma na swoim vod ale nie wiem, czy nie obejrzenie tego filmu na telewizorze nie zatrze mi ostatnich pozytywnych wrażeń po nim.
Ghost In The Shell, Las Vegas Parano, Menace II Society, Paranormal Activity, Jestem Legendą, Pokój 1408, 28 Dni/Tygodni później i miliard innych filmów.
Eddy jasne, że te sceny są typowo komediowe a raczej mega śmieszne. Moja ulubiona to moment startu samolotu w deszczu opadających kawałków wulkanicznych. Oglądam ten film wyłącznie na fazie "luzu". A będąc przy zabawnych filmach, telewizja en zaskoczyła mnie na plus i w końcu dali porządny film - Zombieland. Czyli film dla ludzi o stalowym poczuciu humoru. Był on w kinach? Coś cicho o nim, a to całkiem udana parodia klimatach zombie.
Widziałem ten film. Taki lekki horror z przymrużeniem oka. Tak jak kolega pisze - większa grupka i piwko i można oglądać. My jak oglądamy ze znajomymi to się ustawiamy od razu na większą ilość filmów. Co miesiąc kilka fajnych pozycji wpada do wypożyczalni nvod. Także czasami warto tam zajrzeć.
Dead set - oglądałam, takie troszkę śmieszne ale sam pomysł i sposób w jaki nakręcono odmienny. Ja przypadkiem natknęłam się u koleżanki na nocne oglądanie i całkiem przyzwoity film był - The Joneses, dramat ale z momentami komediowymi. I do tego świetny pomysł. Inny który polecam do oglądnięcia to jeden z premier nvod - Cena prawdy. Dobra historia oparta na faktach, minus - co niektórzy od razu zgadli rozwiązanie.