Witam. Znalazłem temat przypadkiem, ale mogę wiele poradzić, bo mam konsolkę Vordon.
Instrukcja nie będzie ci potrzebna, menu jest po polsku i bez problemu skumasz wszystko. Po podłączeniu przez usb, wysyłasz jej pliki normalnie jakbyś kopiował do innego katalogu na kompie. Filmów odtwarza od cholery rozszerzeń i to samo można powiedzieć o grach.
Z tego, co już odkryłem, bez problemu odtwarza gry z konsolek:
NES (Pegasus)
SNES
SEGA MegaDrive
Game Boy Advance
Game Boy (wszystkie starsze)
Trzeba metodą prób i błędów - pobrać rom, wrzucić do konsoli, jak się uruchomi, to jest OK, podobno jeszcze romy z wielu innych konsolek odtwarza, ale na razie nie odkryłem jakich
dziekuję za opinię, ja kupiłem i jestem zadowolony z zakupu , gram sobie w klasyki, cena bardzo rozsądna , jak narazie nie mam żadnych problemów technicznych, jestem zadowolony i mimo wielu przeciwników ja polecam
Czesc,
mam tą konsole i nie ma co szukać dziury w całym za tą cenę warto się wrócić do czasów młodości !!!!
Mam też Nawigacje do samochodu tej firmy Vordon 5". co prawda już po naprawie bo zepsułem dotyk, nie dopiołem w uchwyt i walła ostro w lewarek. Znalazłem numer na aukcji 505-943-007 pisało serwis typ mi za 100 zł wymienił na nowy w wysłałem w pt. i w pt juz miałem gotową. Mam nadzieje że konsoli nie zepsuje bo jej cena nie warta naprawy
dziekuję za opinię, ja kupiłem i jestem zadowolony z zakupu , gram sobie w klasyki, cena bardzo rozsądna , jak narazie nie mam żadnych problemów technicznych, jestem zadowolony i mimo wielu przeciwników ja polecam
Przez takich pajaców jak Szalony Roman przestałem wierzyć w opinie na forum. Koleś zdecydowanie jest z firmy sprzedającej sprzęt vodrona. Wszystkie jego posty go dotyczą, i konsoli i telefonu (zobaczcie jego profil)
Nie wiem, jakiej jakości jest ten sprzęt, ale za takie działania należy im się solidny ban na całość sprzętu.
Pewnie jestem tylko zgredem, szukającym sprzętu dla dziecka, ale mając swoje blisko 40-letnie doświadczenie potrafię poznać pajaca... Który zresztą udziela się na kilku innych forach pod innymi nickami z tym samym zachwalaniem swojego ogonka :-)