Moje nagrania:) | ForumDyskusyjne.net - forum, forum wielotematyczne, forum młodzieżowe

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: moje, nagrania

Moje nagrania:)
Autor Wiadomość
monday 

Wysłany: 2012-01-25, 00:07   Moje nagrania:)

Od jakiegoś czasu gram na gitarze i dzisiaj nagrałem sobie taką melodyjke, dopiero się uczę także szału nie ma:P
filmik jest na youtube /watch?v=ZjybbomO6_w

I jeszcze z wczoraj motyw z Ojca chrzestnego który potem przyśpieszyłem w takim programie i myśle że dało ciekawy efekt.
youtube /watch?v=2r-EJ8KdN5c

Co o tym myślicie?
Pozdrawiam

[ Dodano: 2012-01-25, 23:46 ]
Dzisiaj jeszcze nagrałem takie coś:
http://www.youtube.com/watch?v=PFWb2unVzbE

[ Dodano: 2012-01-26, 23:31 ]
Mario:
http://www.youtube.com/wa...eature=youtu.be

Eddy 
He

Wysłany: 2012-01-27, 21:17   

monday, jak już wrzucać coś do oceny to nie usuwaj tego po 3-4 dniach tylko dlatego, że otrzymujesz np. niskie noty. Zostawiaj takie, aby pokazać jak to było na początku jak już wejdziesz we wprawę ;)

monday 

Wysłany: 2012-01-28, 00:50   

Sory że tak wyszło, ale naprawde źle mi z tym że ludzie nie dość że się z tego nabijają to jeszcze są tacy wrogo nastawieni jakbym wstawieniem filmiku robił im coś złego(na innym forum). Źle to na mnie wpływa i dlatego zdecydowałem je usunąć, zostawiłem tylko "mario" bo mi się najbardziej podobał.

Eddy 
He

Wysłany: 2012-01-30, 22:05   

Musisz się liczyć z tym, że są hejterzy, którzy całe dnie siedzą przed monitorami i sami nic nie robią ;) Więc bierz się do roboty i im pokaż :)

monday 

Wysłany: 2012-02-01, 00:16   

Mam dość specyficzne zdanie w tym temacie.
W sumie to ich nie znam i nie chciałbym ich pochopnie oceniać, możliwe że rzeczywiście siedzą przed komputerem całe dnie i "nie mają życia" ale nie zamierzam ich z tego powodu dyskryminować, bo jeśli tak jest to chyba dla nich nic przyjemnego. Szczerze mówiąc wydaje mi się że nazywanie negatywnymi określeniami ludzi którzy się ze mnie śmieją służy tylko temu żebym ja się poczuł lepiej, a tak się składa że wcale mi to nie pomaga. Dziękuje Ci za słowa wsparcia bo wbrew pozorom że to tylko internet jakoś lżej mi na sercu. Dzięki

Odpowiedz do tematu